Algemene Voorwaarden

Op al uw bestellingen zijn de volgende voorwaarden van toepassing:


- Verzending vindt plaats binnen maximaal 4 werkdagen na ontvangst van de betaling van de producten plus de verzendkosten. Uitgezonderd bij ziekte en/of invloeden van buitenaf.


- Hipencool4kids zal ervoor zorgen dat de producten in een deugdelijke verpakking worden verzonden.


- Hipencool4kids verzend niet alle pakketten met Track en Trace.


- De verzendkosten zijn voor uw rekening en bedragen vanaf minimaal €2,49 per verzending. Dit geldt alleen voor leveringen binnen Nederland. Voor verzendingen naar het buitenland gelden andere tarieven.


- Producten kunnen binnen 14 dagen geruild of geretourneerd worden. Hierover dient u wel eerst contact met ons op te nemen. De kosten van het retour zenden zijn voor uw rekening. Ook blijft u verantwoordelijk voor de goederen tot het moment van ontvangst door hipencool4kids.


- Indien u de gehele bestelling retourneert binnen de gestelde termijn, krijgt u het aankoopbedrag teruggestort op uw rekening. De verzendkosten voor het retour sturen blijven voor uw rekening.


- Bij aankoop van een product, wordt het desbetreffende product 24 uur voor u gereserveerd. Na het termijn van 24 uur wordt het product terug geplaatst in de webwinkel, indien de betaling niet is voldaan.


- Indien u een product bij ons bestelt gaat u akkoord met onze leveringsvoorwaarden.