Nieuwe Facebookpagina

Wat hebben we weer leuke weken achter de rug. Vakantie en natuurlijk lekker bezig met onze webshop.  Helaas hebben we ook een dieptepunt gehad.... Onze Facebookpagina is helaas gehackt en we kunnen er niet meer bij. Maar niet getreurd! Na een dosis frisse moed en een hoop energie zijn we natuurlijk een nieuwe gestart, namelijk: https://www.facebook.com/hipencool4kids

Lees meer »

Quapi Spring/Summer 2021 verwacht op 14 januari 2021

Nog eventjes wachten en dan wordt de gave zomercollectie van Quapi 2021 geleverd. Er worden 3 leveringen online geplaatst in onze webshop. De 1ste levering wordt op 14 januari 2021 verwacht en gaat dan ook meteen online...... Dat betekent lekker shoppen. Hou ons dus in de gaten. 

Lees meer »

Inkopen van leuke merken.........

We zijn weer druk bezig met het inrichten van de webshop en het inkopen van leuke merken. Zo hebben we voor de zomer de leuke merken; O'Chill en B'Chill, Legends22 en Quapi ingekocht. Voor de winter zitten en nog een hoop leuke merken aan te komen. 

Lees meer »

Drukte rondom de feestdagen

Iedereen kent het wel. De drukte rondom de feestdagen. Sinterklaas is het land uit en meteen kunnen we weer aan de slag met de kerstboom en het inkopen van cadeaus voor de kerst. Daarnaast staat Kerst ook zeker in het teken van samen zijn en gezelligheid. Bij Hipencool4kids zijn we ook al weer druk bezig met het uitzoeken van kleding en het plaatsen ervan in ons webshop, zodat iedereen nog lekker kan genieten van al de leuke acties en kortingen die we hebben. Het nieuwe jaar is in zicht en we zijn dan ook weer druk bezig met leuke kleding in te slaan. Blijf vooral voor alle nieuwtjes/acties ons ook in de gaten houden op onze facebookpagina Hipencool4kids. We wensen iedereen alvast een hele fijne kerst toe en een gelukkig nieuwjaar. 

Lees meer »

Uitzoeken Nais Kidswear Jongens Zomer 2018

Zo.... weer even over tot de orde van de dag. Na een dag van ontspanning met het gezin is er natuurlijk altijd wel tijd te vinden om mezelf weer eens bezig te houden met één van mijn leukste hobby's. Je raad het natuurlijk al...……….. mijn webshop Hipencool4kids. De leuke zomercollecties vliegen je om de oren. Zo ook de gave zomercollectie 2018 van Nais die ik heb ingekocht. Na het inkopen moet alles natuurlijk ook nog uitzocht worden en gereed gemaakt worden voor het in de webshop komt. Op de foto hierboven kun je goed zien dat er weer van alles is gesorteerd. Je bent er dan even mee bezig, maar dan heb je natuurlijk ook wat :). Onder het gezegde: "Vele handen maken licht werk", heb ik mijn wederhelft ook maar weer eens aan het werk gezet om de website weer helemaal op en top te maken. 

Lees meer »